20160814

Söndag idag vilket ska vara vår dejtdag då han alltid är upptagen ändå ligger jag här nu och han har inte varit med mig idag då han säger han har massa att göra . Jag kräver inte mycket i ett förhållande . De jag begär är hans tid . Och att han är trogen . Mer än så är det inte . Så det kan väl inte vara då svårt att klara av de sakerna men tydligen är det där med tiden väldigt svårt då vänner går före allt annat . Även fast han träffar dem varje dag . Vad har ni för krav i era förhållanden ?
Många säger jag är alldeles för snäll . Men jag begär ju inte mer ! En dag nör vi umgås bara jag å han inga kompisar inga grejer som måste göras . Sen jobbar han till åtta varje kväll å börjar 9 på morgonen . De där med öppnat eget företag precis är inte alltid så lätt i början de förstår jag drf har sön blivit vår dag . Sen är han ofta med kompisarna efter 8 så sön har varit vår heliga dag . Så varför kan han inte förstå den dagen är viktig för mig :(

20160812

I DID IT.
Förlåt nu har jag inte skrivit här på länge igen. lovade ju att jag skulle mer efter ramadan å har jag bara jobbat och jobbat. haft lite tuffa tider sen jobbat och jobbat lite mer.

Ramadans sista dag var helt underbar. vi åt värsta festmåltiden arabisk pizza.och massa kakor. sen gick mohammed ut med sina polare som vanligt. sen på kvällen kom han hem och vi drog hem till mig och sov. äntligen få känna hans hud vid min. inte sova i olika rum osv.
JAg är sjukt stolt över att jag klarade ramadan en helmånad. alla araber som fått höra det tycker jag är grymt duktig. de trodde verligen inte jag skulle klara det. wiho i rule!
JAg skulle lätt kunna göra det igen. och så kul att lära mig något om hans kultur genom att göra det inte bara genom att lyssna. utan att jag verkligen får vara delaktig på något så man verkligen kan sätta sig in i situationen.
 
 
 
Just nu har jeg semester men finns ingenting att göra då det bara regnar och regnar och regnar.
JAg tänkte åka till turkiet men mhammed gillar inte att jag åker it själv så jag blir hemma.
Borde väl gå å lägga mig nu men jag har så svårt att sova den sista tiden å det närmar sig hoovrätten och jag är väldigt nervös-men men nu måste jag sova.