i love u this much :D

Att älska någon så mycket att du inte vet hur du andades innan är en konstig känsla. Eler känslan att du gråter dig själv till sömns för att du saknar personen det är en konstig känsla som jag inte skulle förstå för 1,5 årsen men nu sitter jag här å har verkligen de känslorna för en kille å kna inte fatta att jag är så kär i någon .
 
Första gången jag såg honom så blev jag helt såld. jag såg det här unerbara sniktet de mörka ögonen dessutom i träningskläder å kunde inte annat än dreggla.De var verkligen kärlek vid första ögonkastet. jag ville verkligen få tag i honom på något sett få kontakt med honom . Å bara börja flirta :P
 
När jag väl fick tag på honom så började det bra direkt vi snackade nästan varje dag. Blev betydligt fler ggr per dag till att verkligen snacka hela dagarna. vi började messa . väldigt intenivt.  Sen började vi ses å nu står vi här ett år efter att vi började få känslor för varandra på riktigt . Å jag är mer kär än vad jag någonsin varit. JAg trodde jag visste vad kärlek var innan drnna personen kom in i bilden men jag hade så himla fel kan jag säga.
 
Denna kärleken är så himla äkta även om jag som nu när jag inte träffat honom på 5 veckor så känner jag inte att gud jag vill ge upp detta utan mer gud vad jag saknar honom vill ha honom nära mig  Vill känna hans doft med mera. JAG är så jäkla kär !

sex is the headline

"sex utan kärlek är som en smörgås utan pålägg"
Är de verkligen så igentligen för jag hade sex med världens underbaraste kille som jag älskade över allt annat.
men det var inget speciellt med de sexet..de var inget speciellt.
jag har ändå inte haft sex med så fucking många människor men soppas många att jag vet att de inte var nått speciellt
visst när man hade de o var tillsammans med honom kändes de speciellt o underbart.
men nu var det fucking ingenting jämnför med de som jag känner nu :P
 

fuck this mpnth

Den här månaden har inte varit skoj alls kan jag säger er. Mycket har gått fel,varit fel med mera. Inte mycket som har varit bra . NU tycker ni att jag låter som en bortskämd lipsill men då får jag vara det då .
 
Det har snart gått tre veckor sen jag skrev här sist å då mådde jag dåligt för ett bråk med mister M.
NU har det hänt igen två ggr på loppet av en månad är kanske inte det roligaste som jag har varit med om då vi är helt olika när det gäller bråk. jag är personen som inte tål bråk så blir ledsen å vill lösa allt direkt medan han blir arg å vill inte prata om det alls utan vill mer dissa mig i flera dagar.
´De sista bråket var nu inatt. men tror de är bra mellan oss igen. jag hopppas att det är det iaf.
DEt är sjukt hur mkt jag älskar denna personen. JAg älskar honom mer än livet själv- jag vet inte vad jag gjorde innan han kom in i mitt liv det är som bortblåst.
JAG ÄLSKAR DIG MISTER M<3

 
Har dessutom varit sjuk massor denna månaden inte sjuk så jag varit hemma från jobbet,lr jo det har jag varit i en vecka men har åkt på förkylning efter för kylning . sitter fortfarande här med en förkylning i kroppen som inte vill försvinna. Suck!
Vill bli frisk nu.
 
Sen saknar jag honom så mkt att det gör ont inte träffat honom på flera veckor.
de får mig att bli sjukt ledsen vet han jobbar mkt för vår skull så vi kan åka utomlands men ändå jobbigt att ej träffa den man älskar.
frustrerande som fasiken. men men älskar honom ändå.