i love u this much :D

Att älska någon så mycket att du inte vet hur du andades innan är en konstig känsla. Eler känslan att du gråter dig själv till sömns för att du saknar personen det är en konstig känsla som jag inte skulle förstå för 1,5 årsen men nu sitter jag här å har verkligen de känslorna för en kille å kna inte fatta att jag är så kär i någon .
 
Första gången jag såg honom så blev jag helt såld. jag såg det här unerbara sniktet de mörka ögonen dessutom i träningskläder å kunde inte annat än dreggla.De var verkligen kärlek vid första ögonkastet. jag ville verkligen få tag i honom på något sett få kontakt med honom . Å bara börja flirta :P
 
När jag väl fick tag på honom så började det bra direkt vi snackade nästan varje dag. Blev betydligt fler ggr per dag till att verkligen snacka hela dagarna. vi började messa . väldigt intenivt.  Sen började vi ses å nu står vi här ett år efter att vi började få känslor för varandra på riktigt . Å jag är mer kär än vad jag någonsin varit. JAg trodde jag visste vad kärlek var innan drnna personen kom in i bilden men jag hade så himla fel kan jag säga.
 
Denna kärleken är så himla äkta även om jag som nu när jag inte träffat honom på 5 veckor så känner jag inte att gud jag vill ge upp detta utan mer gud vad jag saknar honom vill ha honom nära mig  Vill känna hans doft med mera. JAG är så jäkla kär !