suck suck suck

Är det bara jag som är sjukt trött på allt tjat om viktoria och daniels bröllop??????
Visst de var kanske okej när man hörde att de skulle gifta sig.Vad roligt för dem lixom. MEn nu ett halvår efter att man fick höra det för första gången så blir man bara så trött på det.
HAr snart ett stort jäkla hål i hjärnan .Ju mer jag hör eller ser juh större blir hålet.
VArt man än vänder sig så ser man något.... brosch,armband på guldfynd.Bröllopschoklad i venliga affärer...böcker om viktoria filmer med mera..dessutom tar de upp all vår tid på nyheterna där man ska får reda på just NYHETER. vem vill veta sånt som är ett halvår gammalt.
Är sjukt trött på kungafamiljen just nu att jag kan spy..
De var fight om vem som skulle hinna gifta sig först madelene eller viktoria...
Men nu har jonas varit otrogen mot madde...stackars jävlar...
Låt dom vara ifred så de kan leva ett vanligt liv.


ni vet att ni älskar mig

marielle

my body

Jag har ofta suttit och funderat på 'varför?'. Ja, just så - 'varför'? Jag kan ibland komma på mig själv med att sitta och titta på mina händer, mina ben, hela kroppen, mina tår - vicka på dem och fundera på hur i h-lvete jag är uppbyggd? Varför kan jag röra mig si och så mycket, genom att bara låta hjärnan tänka? Att det just bara är hjärnan som bestämmer allting, varje liten detalj skrämmer mig faktiskt. För vad vore jag, utan den lilla klumpen i mitt huvud? Jag vore ingenting alls. Den klumpen bestämmer allting, allting med mig själv.
Så utan det som kallas hjärna är jag ingenting.

nu har jagskrivit lite olika inläggg idag.
MIna tankar om olika ämnen.

ni vet att ni älskar mig
marielle

livet?

Att finnas till är vad som gör livet. Meningen med livet är också att leva det. Varför ska man slösa på livets goda ting, om man ändå ska gå runt och inte uppskatta det som faktiskt finns? Det är de negativa stunderna, som gör att man faktiskt tar till vara på de positiva. Så istället för att älta ner dig varje gång du mår dåligt - öppna ögonen för vad du faktiskt varit glad över. Och må bra för den du är. För det är enbart du, just du, som skapar din egna framtid och ditt egna mående. Inte andra.