knark knark knark

jag knarkar fullständigt..
jag kan inte få nog av det just nu.jag är helt desperat helgen igenom har gått till att droga alltså.
Det började i fredes då jag fick hem allt eller det mesta. de Andra snöade in med tiden.de blev bara fler och fler..soft kallar jag det.

Iallafall så ska jag förklara vad min drog är just nu.
Och jag pratar inte om droger just nu utan serier..Vampyrserier jag är helt beroende..lr vampyrer över lag kan inte släppa det alls.

det hela började juh med twilight serien när det gäller böckerna..jag älskar dom.
för er som inte vet handlar det om bella och edward som ska klara av sin kärlek till varandra trots varulvar,andra vampyrer med mera som står i vågen för den.Det hela komplicerar sig när jacob bellas bästa kompis får känslor för henne. Läs den serien alltså..efter det är ni fast.
GLÖM INTE ATT SE FILMERNA..
och titta lite extra på jacob(taylor lautner i andra filmen ) :D <3sedan började serien true blood med hela sveriges älskling alexander skarsgård i.
Serien alltså. Som börjar igen 3 mars så håll utkik.
HAndlar om en servitris som blir kär i en vampyr. De finns många vampyrer i byn..helt plötsligt är det något som hypnotiserar hela byn.så att de bli konstiga med vad är de?
och vem är igentligen sam som äger resturangen ?
Jag har sett tre säsonger..så nu får jag vänta länge de går inte ens på svensk tv :( snyft..
Så håller på med bäckerna nu :DSista serien som jag följer på tv nu är the vampire diaries. är de kärlek lr vad är de lixom.
handlar om en helt vanlig tjej som går i high school som blir kär i den nya mystiska killen. MEn vewm är han igentöigen och vem är det som dödar alla i byn ? är de djurattacker som alla säger?
sjukt underbar aserie går på torsdagar..men har redan swtt hela den säsongen så får vänta länge..l'ngtar tills böckerna kommer ut på svenska :Dså nu läser man en bok som heter vampyrens märke.handlar om en tjej som går highschool helt plöstsligt blir hon märkt  av en sökare...hennes värld blir upp o ner när hon måste lämna pojkvän o bästa vän för att börja på en vampyr skola. så följer man henne där.....
funderar starkt på att lägga mig i sängen och läsa ut den boken..den är så jäkla bra hyfsat barnslig men sjult bra..love it..började i fredes,..nu vill man ha tvåan med..väntar på att ha den i handen snart
nu vet ni vad jag e beroende av för tillfället :P

ni vet att ni älskar mig
marielle

suck im sry bitches

nu kommer jag med samma visa igen.
jag är så himla ledsen för att jag inte har bloggat på över en vecka.men jag har ingen lust eller tid just nu.
Varje dag är de praktik som gäller.trivs som fisken i vattnet.fast att min handledare kan ha sina nackdelar...som när hon skällde ut alla två ggr förra veckan.tyckte synd om dom faktiskt.
Dessutom så fick jag min mobil i veckan...I LOVE IT!
Men nu har jag dragit på mig en jävla förkylning som inte vill försvinna samtidigt som det är sportlov :D
nu vill jag bara sva bort den .men nej då.de är då som man får jobb .visst det är sjukt bra att man får jhobb. men hur kul är det att ställa sig i en simhall där det är 35 grader när man har feber.huvudevärk.ont i halsen.snuvig .inte skoj alls kan jag säga er..kände hur hjärtklappningarna kom .men jag klarade det...
nu ska jag gå o sova.hörs när jag har tid igen.imorrn ska jag till min skola..måstw vara skärpt tills dess.

ni vet att ni älskar mig
marielle

im back in bisness

jahop då har man börjat första veckan med mitt nya liv eller vad man ska kalla det.
praktiken har varit sjukt rolig. Alla barnen älskar mig. HAr det riktigt roligt får göra massa olika saker....
IDrott ,hjälpa andra klasser som fyror och femmorna. Och allt annat möjligt.
Datorn har varit på lagning. Så fick tillbaka den i onsdes.MEn har inte hunnit sitta vid datorn riktigt .
Har fullt upp med praktiken sen så har jag min skola och jobbat mycket denna veckan med så har inte hunnit med något direkt. Pappa fyller år på måndag också så vi firade honom idag. VI allihopa var övertrötta så de blev inte så bra .haha men roligt hade vi fy fasiken...JAG ÄGER PÅ SKIP- BO bara så ni vet...
Till sommarn blir de turkiet och hälsa på isa igen som jag har sagt innan.kan inte sluta längta..varför ska de vara så långt dit :O

Tog hål i örat i veckan med så nu har man 5 hål i örat :P

Finns nog inte mkt mer vettigt att säga mer än att jag antagligen ska beställa min telefon idag :P

ikväll är de att vara hemma med pappa som är sjuk.
MElodifestivalen.pizza,vampire diary står på schemat annars inget vettigt :P

ni vet att ni älskar mig
marielle