bissie day ...

dagen till ära tog jag en sovmorgon och det var sjukt nice. sen upp och tittade på tv. HEm till gården is tha shit.behövde inte skotta idag så blev inne :P sen drog jag o pappa till banken så nu är man lite fattigare tycker annars man ska bli rik om man drar till banken .. Sen vidare till maxi i mallbystrand och var guide till pappa så nu e han stilig men hans kladkonto e slut för fem år framåt :P hem och titta på ung och bortskämd med min pappa han  brukar ananrs kalla mig lat men han sa:  - dessa e helt sjuka inte ens du e sån juh.
DE VÄRMDE :D
Sen lagade jag mat medan pappa hämtade mamma på jobbet karekottlett  och ros...GOTT. sen var de paradise o hotell oc sen sitta vid datorn till kl ja nu är den halv ett så vem vet :P fixat med hemsidan (pingisens) och lite aannt skit...

1 december idag och då far man vända till sista bladet på väggkalendern så nästa gång man gör de har man en ny :D och de gillas fett mkt :D För då är de nytt år. Så idag är de 24 dagar till julafton och alla julklappar är klara.
Idag börjar julkalendern med :D
de gillas för eric saade är med i den iår :DDag 7 – Min bästa vän

Jag har inte någon bästa vän. Jag har nog aldrig haft det direkt eller jo när jag gick på lågstadiet annars har jag aldrig haft någon som jag kunde prata om allt med. Visst jag hade någon för stunden ibland men när jag väl berättade vad jag kände och hur jag mådde så blev de rädda och stack. säger att de finns där och lyssnar men när man väl berättar finns de inte alls där. De sticker med svansen mellan benen när de inte tål sanningen om mig. MEn jag har klarat mig själv jag har haft bloggen som en vän innan kan man säga visst jag fick inte några uppmuntrande svar med mera men jag fick skriva av mig istället för att prata av mig och de betyder alltis något för de lättar på hjärtat. MEn visst man saknar någon att snacka om allt emd någon att shoppa med allt möjligt inte ha någon hemlis för någon. För ibland måste man akta sig för vad man säger tillvem och de är sjukt jobbigt ibland..

MEn emelie känns som en människa man kan prata med allt om :D
och de är jävligt skönt

Även angelica som jag känt sedan barnsben kan jag prata om allt
känns skönt att vi har så mkt kontakt igen :D

monday is not a good day

denna dagen har de inte hänt något vettigt alls.man är van vid att jobba nu efter dessa två veckorna så nu blir man sjukt rastlös efter bara några timmar :O får panik  jag vet inte vad jag ska göra.
Så de bli att gå ut och skotta bort all jävla snö sen hem till gården och dra till jysk för o kolla in lite saker o ikväll är de pingis...

upd:
vi ägde på pingisen idag :D
blev en tvättkorg på jysk och snön är borta JAG ÄR GR>YM!