20140726

Idag eller på senaste tiden har jag inte fått vardagen att gå ihop . Ju närmre jag kommer resan juh mer tänker jag på honom , jag saknar honom något otroligt just nu . Varje tanke på Abuzer får mig att börja gråta . Jag bara gråter och gråter och gråter . Men det finns inte mycket att göra . Han jobbar för fullt medan jag jobbar mindre på sommarn så får mer tid att tänka . Har ett kalas att se fram emot och resan båda inom loppet av 18 dagar . 
Men just nu kan jag inte annat än sakna honom . 
Men snart ses vi att få ligga på ditt bröst å bara höra hur du andas . Längtar att få  se dina fina ögon . 
Saknar honom så de gör ont . 
Måste skärpa mig innan jag blir galen här ....


Jag vill hylla DIG min vän!

JAg har många underbara vänner som står upp för mig i vått och torrt. Å jag älskar er flera varv runt jorden för ni är dem ni är. Men idag vill jag hylla en ny underbar vän jag fått in i mitt liv.
JAg har endast "känt" henne i en månad men redan nu känner jag henne som en av mina närmsta .
 
 
Detta är en helt underbar göteborgare som jag kärde känna genom en sida på facebok somhandlar om vi som har en relation med en turkiskkille.Den här tjejen har hjälpt mig i mycket tvivel många jobbiga stunder. Mina andra vänner i al ära . men de kan inte riktigt förstå hur det är att ha ett distansförhållande på det sättet. 
Att vara tillsammans med någon i  7 månader men endast setts tre veckor är inte mycket.
Så att ha en vän som förstår alla mina känslor alla frågetecken mm är så himla skönt. Hon har hjälp mig så himla mycket. 
TAck älskade julia för att du finns där för mig i vått å torrt och lyssnar på mitt jäkla tjat, när jag bölar som en gris,när jag är förtvivlad mm. 
TACK