20140417

herregud förlåt jag inte skrivit här men jag har inte haft tid.
den 10e april kom han hit min man min kärlek min själsfrende.
Gud vad jag älskar den människan. typ till månen hundra varv runt å tillbaka .
Från att bara kunna prata i telefon ör se varandra genom datan tills att ha honom här hos mig är en otrolig känsla.
Det blir så himla intensivt.JAg vill aldrig släppa taget om honom. han var här tills i torsdes då han åkte till en kompis för att sedan dra vidare till en annan kompis i norge . jag grät som en gris. har gjort varje dag sen han lämnade mig. vilket är 5 dagar. Så hur ska det bli när han sedan om en vecka ska tillbaka till turkiet. jag kommer pricka . jag kommer bli så himla olycklig. mitt hjärta kommer brista i miljoner bitar. sen dröjer det 4 månader tills jag åker till honom. 4 jäkla månader. det låter inte så mycket men när man saKNR någon är det väldigt mycket......

20140415

Att få kunna vara sig själv upp till 100 procent med en person må vara en av dem bästa sakerna som finns. Speciellt när det kommer till en person man är i ett förhållande med. Det är oslagbart. Att få vara kär i en person som man vågar vara sig själv helt och hållet med.

Det är liksom inga konstigheter. Det är bara ni två. Han älskar dig precis så som du är. Din humor må kanske inte vara den bästa, och du larvar dig på tok för mycket, du kan få vara ledsen och gråta ut tills du ser ut som en panda under ögonen, du kan vara arg och skratta ditt hysteriska skratt. Han kommer ändå alltid tycka om dig precis som du är. Spelar ingen roll hur mycket du tramsar. För, för honom är du bra precis så som du är. det är precis så jag känner nu .så underbart att ha honom här

20140402

VAd vore jag utan dina andetag

Det är helt sjukt att jag har dessa känslor igen.
Jag trodde aldrig å då menar jag aldrig att jag skulle tycka om en människa på detta sättet igen.
Efter blivit bränd på det sätet så har det tagit ca 8 månader efter skiten blev färdig till att jag sitter här och har känslor för en annan .
Jag måste säga att jag inte är lika godtrogen som jag var innan MEN jag kan inte gå omkring å tro de värsta om alla hela tiden. Ibland måste man chansa för att kunna vinna. 

jag skickade papperna till honom igen. Bara en vecka efteråt så fick han dem . 
Så nu har min baby varit i istanbul på migrationsverket för att ansöka om visum.
Så nu sitter vi båda och bara väntar på resultatet.
Hur kan man längta så mycket efter en människa seriöst ?
 
Att höra hans röst akn få mig att börja gråta som bara den emn det är av lycka inget annat.
Och för att jag saknar honom.
I MISS U <3