Alltid

"Du ska alltid komma ihåg om vad du har just nu. För att om du tänker tillbaka,
så var detta något du en gång hoppades på att det skulle bli en del av ditt liv.
Tro på att allt händer av en anledning,

- så låt det inte gå över till en annan persons händer om du verkligen vill ha det själv."

is it love?!

Hur kan människor allvarligt talat bara älska för att älska någon? Vad hände med att lära känna
personen och sedan säkert och klart veta "Detta är den rätta för mig, detta är den jag vill leva med"
Nu är det mer såhär att folk tänker "Han/Hon ser bra ut, verkar ha bra personlighet och vi kan nog trivas tillsammans" Är det inte meningen att man ska veta att den personen har en personlighet som matchar med sin egna? Att man ska VETA att man trivs tillsammans och att aldrig behöva skämms att göra någonting framför den personen eller behöva spela någon som du inte är.

Hitta den tjejen/killen som vill lyssna på dig utan att tvinga sig till att göra det. Någon som inte stör sig på dina fel, utan som älskar felen du har. För att i honoms/hennes ögon är du perfekt. Kärlek handlar inte om att vara mjuka, känsliga och toffla sönder för varandra och det handlar verkligen inte om att vara Romeo & Julia. Det handlar om att visa respekt för varandra, att visa för sin speciella att det är han/hon som DU älskar och vill ha och att du uppskattar kärleken som du får.

Knepet med att hålla ett förhållande i liv precis så som den första tiden tillsammans då kärleken brinner som mest, det är faktiskt alla små detaljer man gör, så som att åka iväg och hitta på något tillsammans, exakt vad som helst. Att köpa något som blommor, parfym, halsband eller något smycke överhuvudtaget. Något för stunden, och något som varar för all framtid.

Överraskningar är det som gör ett förhållande spännande, och tro mig. Va inte rädd för att han/hon inte ska gilla det du ger eller gör för honom/henne, för att om man älskar någon så är det minsta lilla värt guld. Men det bästa i ett förhållande är när han/hon verkligen bevisar för dig att du är den människan av alla 6 miljader människor i världen, så är DU den som är diamanten av alla, det är du som gör att dom snygga/sexiga tjejerna/killarna inte ens förtjänar honoms/hennes blick, för att han/hon vet om att du är den enda som är värd honoms/hennes tid och uppskattning.

Den som skiter i allt skitsnack och rykten. För egentligen, dom människorna som snackar, känner dom verkligen din kära? Det är dom dåliga själv som pratar skit för att dom vet om att dom kommer aldrig få det så bra som du och din flick/pojkvän. Dom är svartsjuka, svartsjuka för att dom är så dåliga själv att dom vet om att dom inte kommer att få det så bra som ni har det. Dom glädjer sig åt att förstöra för dom som har det bra eftersom dom själv inte har det bra.

Men alla förhållanden är inte perfekta heller, det finns det inget om är för det kommer alltid in ett problem på ett eller annat sätt. Men är man kära och älskar varandra så klarar man sig igenom allt. Är man menade för att bli med varandra så klarar man sig igenom krig om det ska vara så.

Det handlar om att ge allt och inte ha någon ångest, släpp det ni inte kan ändra på och ha endast folk som vill er väl i er närhet. Radera dom som vill er dåligt ifrån ert liv. Det handlar om att ta risker och att kanske till och med göra saker man aldrig gjort förut, för att bevisa sin kärlek till någon annan.

Men att våga är bara att förlora fotfästet för en liten stund, och att inte våga är att förlora sig själv. Uppskatta alltid det ni har, för tänk att en gång så var det allt ni en gång ville ha. Och inse redan nu vad ni har, för att inse vad ni har när det är förlorat, det är hopplöst.


dont get it

Jag förstår inte hur du kan le hela dagen lång, när du gråtit dig till sömns hela natten. Hur foton aldrig förändras, men människorna i dem gör. Hur din bästa vän kan bli din värsta fiende, eller hur konstigt det är när din värsta fiende förvandlas till din bästa vän. Hur "föralltid" förvandlas till några månader. Hur du kan släppa någonting du en gång sa att du inte kunde leva utan. Hur de människor som en gång ville tillbringa varje minut med dig, tror ett par minuter av deras liv är för mycket att avvara. Hur människor ger löften trots att de vet innerst inne att dom kommer att bryta det. Hur vissa människor kan radera dig från sina liv bara för att det är lättare än att arbeta ut saker.