sverige-tjeckien

idag när man hade jobbat klart vid halv tre kom michis o pappa till jobbet för att hämta upp mig.
vi drog till halmstad där michis hittade skor till sin student sen var det mcdonalds mat för oss alla. efter lite strul på den bruden så fick vi lite av pengarna tillbaka och mindre mat att äta men vi överlever.
sen var det vidare mot arenahallen där det var dax för landskamp i bordtennis. vet att några kommer att sucka men jag bara älskar att titta på bättre människor när de spelar.
kristian karlsson var med en kille som jag tkt var en grym spelare redan som liten som jag älskade att titta på när vi var ute o tävla. tyvärr fick han inte spela utan var bara reserv och det var inte sveriges toppspelare som var med..men duktiga var dem och vann med 4-1 gjorde dom med :D
Bra jobbat killar. sen hem o killa framför datan tills de var dax för big brother.
snackade även med isa lite.

servive :P

vet inte om jag har berätta för alla er att när vi var i turkiet andra gången med familjen bara så tog vi fruktkärnor med oss hem till sverige som vi torkade & planterade.
Nu har det gått snart två år och mina älsklingar växer som bara den.
NI ska få följa deras liv lite.kommer ta kort på dem när de växer mer och mer då jag tkr detta är ganska fantastiskt då de är vana att växa i turkiet o är i kalla sverige nu.otroligt tkr iallafall jag:P

planta nr 1:


planta nr 2planterade nog 5eller 6 k'rnor men bara två som överlevde. men dessa har kommit en bra bit nu :D

spring :D

nu är de verkligen lov.jag o pappa hade inget att gära då vi var ensamma hemma på kvällen så jag fick för mig att vi skulle grilla.

jag var mästerkock woho :D

resten av dan vet ni juh gjorde inte ett skit :P