mål

Det finns så mycket man kan göra med sitt liv. Såna där saker man aldrig tar tag i. Saker man inte tror att man ska kunna klara. Man vill ut och resa, ut och tjäna pengar, någon kanske vill bli miljonär. Långt där inne finns det något som säger att man aldrig lyckas, och att det är lika bra att ge upp. Hur många tror på sig själv egentligen? Hur många tar tag i sina drömmar? Jag känner inte en enda person och det gör mig ledsen. Ta tag i era drömmar för ingenting är faktiskt omöjligt!Själv så vill jag verkligen gå och läsa till hudvårdsterapeut, Jag vet att det är svårt att komma in på skolan som är högskola,de är den enda i sverige..de andra får man betala för men jag gör allt jkag kan.jag sparar alla pengar jag kan och jag pluggar upp ämnen så jag kan ha en chans på högskole utbildningen också.Jag gör allt i min makt för att min dröm skulle kunna slå in.Den 4 juni sätts mina betyg och då hoppas jag på att ha godkänt så att jag kan fortsätta sträva efter mina betyg.
Varför är det inte fler som gör som mig?
Istället för att sitta hemma och tjura över det ni inte ha njut av de ni har för stunden för att sedan försöka nå fram till era drömmar som ni vill åt,de kanske inte händer idag eller imorgon men de kanske kommer hända om något år.För andra hittar man något annat nytt på vägen som gör att man glömmer de andra man just då strävade efter. Men ta tag i er dröm och försök få den uppfylld.Alla liv går ut på att sträva efter något

Ni vet att ni älskar mig
Marielle

döden

Det finns en sak jag är rädd för eller egentligen så finns det fler saker men det här är något helt annorlunda. Jag är rädd för döden. Ibland tänker jag på det och blir alldeles kallsvettig. Vad händer sen? Blir det bara svart? Kommer jag få se min familj och vänner igen? Tar det liksom bara slut? Jag vet att vi inte kommer finnas för alltid, att en dag tar det bara slut. Men trots det så är jag rädd så rädd att jag det kan få mig att gråta.. Är det någon mer därute som tänker eller känner som mig?
Kommer det göra ont när man kremeras? De är den frågan som jag nog tänker på mest. För vem vet om känselorganen finns kvar i kroppen.
Ni tror säkert jag är helt wierd som tänker så men det är något som jag har undrat över länge men som man aldrig kommer få svar på då man inte kan prata med döda människor.
Men den dagen kommer då jag kommer få reda på den saken men just nu så ska jag ta vara på de livet som jag lever och inte gå och tänka så mkt på de.För  om man går och ältar det kommer man bli knäpp i huvudet.

Ni vet att ni älskar mig
marielle

woho

imorgon är det hjörnered.
Ska bli sjukt kul men kommer väl vara helt slut på fredag.
ska dit med klass sex sen ska de till lisseberg på lördag nästa vecka
det är fullspeckat de sista veckorna.
HJÄLP MIG

ni vet att ni älskar mig
om jag inte kommer tillbaka
marielle