Jag är trött som ett as men kan inte sov...

Jag är trött som ett as men kan inte sova. Varit såhär trött i flera veckor nu. Klart det tar ut sin rätt. Känns som om jag inte har något syre kvar i min kropp och huvudet är tyngre än en stor sten. Vill bara sova bort en vecka. Har fortfarande inte fått ledigt hoppas fortfarande på jonas men han har inte svarat mig både ringde och smsa innan idag att han skulle höra av sig men de gjorde han inte så får försöka få tag på honom imorgon. Han är mitt sista hopp. Om inte han kan tror jag att jag bryter ihop. Vill bara ha lite ledigt

god dam it

blir så sjukt trött alltså.
de ská inte tro att jag kommer att ställa upp när de behöver hjälp.
min familj ska till köpenhamn på fredag och jag har typ ring varenda jäkla person som jobbar på simhallen men ingen som kan hoppa in för mig och jobba en dag. blir man trött eller?
de ska inte tro att jag kommer ställa upp för dem när de behöver något sen.
blir så trött så jag vill få ut min frustration.
jag som aldrig blir arg kommer få ut det i tårar.
TRÖTT TRÖTT TRÖTT!

the last song

har du inte sett filmen the last song med miley sirus lr hur hennes namn stavas så måste ni se den .
Jag är inte mega glad i henne som skådespelare då jag tkr hon är en stöddig person men vet att många tkr om henne.
iallafall så är hon med i denna filmen.och jag älskar den ..jag bölar varje gång som en gris..ni vet så mkt att de gör ont i halsen.när man får panik att inte luften räcker till i strupen..de är just så de känns när jag ser den filmen.
Den handlar om en tjej som blir tvingad att hälsa på sin pappa under sommaren då föräldrarna är skilda.
hon är en ledsen o plögad tjej..hon träffar en kille och de har en flirt...o sommaren blir fantastisk och hon blir en glad själ. Sommaren går och allt är perfekt tills något händer..vill inte berätta hur hela filmen är..hur kul är de lixom...så ni får titta.känner igen mig så mkt i filmen..känslorna hon har...allt rasar samman men man måste ta de sista till något bra.så man kan minnas de.

Killen är inte lite hot heller kolla in honom.
kankse inte världens bästa bild men han e hot hot i filmen. killen till höger