söndag ^^

söndagen spenderades med percy den största delen då michis jobbade.
Vi böjade fundera på vad vi skulle göra så kom vi fram till stranden. Han fick välja på hård lr lös sand. Så de blev mellbystrand. då fick han se tivolit också. där låg vi några timmar.percy har alltid sagt att han inte kan bli brun  så vi skulle kolla de.
efter två timmar på stranden bland alla bratz så drog vi till skummeslöv för att spela mini golf med resten av familjen då michis hade slutat. Jag vann helt otroligt hade ca.10 poäng mindre än alla andra ndå tabbade jag mig i sista.
efteråt blev det pizza. 100 spänn för en pizza i skummeslöv.helt sjukt kunde fått en helv pizza till i våxtorp och deras är mkt godare än de i skummeslöv.
sen var det hem och bada i lagunen. Och sedan mysa med en film i soffan ..mys !

Kan meddela att percy var röd som en kräfta när vi kom hem sen :P


midsommar dag

midsommar dag gick man upp vid två tiden.Hade inte blivit mkt sömn men var taggad till max denna dagen juh.
Jag michis och percy drog för att spela bilbingo något som percy aldrig hade gjort innan.
de var en upplevelse kan jag säga.
Någon annan som inte spelat de?
iallafall är de som bingolotto fast med bil istället för att ringa in. i stort sett.
de pågick i tre timmar han stod ut ca 1 timme .
blev tyvärr inte rika så körde hem fattigare än när vi kom dit.
när vi kom hem hade vi gäster och fick tröstäta direkt.
Efter maten var vi rastlösa igen så vi drog till lagunen och bada. SKÖNT!
badade i en halvtimme och sedan hem  och tittade på film i soffan.D
en sjukt rolig dag.


koncentrerar mig på bilbingon

bad i lagunen

Midsommar AFTON!

Midsommarafton för mig betyder första vanliga dagen som jag  är ledig och de gillas till topp.
Sov till elva lr något i den stilen.
Mamma och min syster jobbade så jag och pappa bestämde oss för att gå ner till hembygdsstugan  där man ställer upp midsommarstången och sedan dansar Våxboringen en uppvisning( våxboringen är en grupp som dansar polka mm.) Sen dansar allmänheten små grodorna och alla andra danser som hör till midsommar.
Kaffe och kakor,musik och midsommarstång de kan inte bli bättre en sådan förmiddag.

Efter någon timme gick jag och pappa och plockade björkris och blommor så jag kunde göra midsommarkransar.
När blommorna var blockade och riset var taget satte jag mig på golvet framför tvn för att kunna titta på fotboll samtidigt som jag band kransen. Riktigt mysigt tycker  jag.
Klockan sju var man färigklädd och var påväg mot veinge by. De kan jag säga er ,jag trodde jag var ute i ödemarken och någon hade kidnappat mig :o
De är juh ute i ingenstanns. men när jag väl kom dit så var de dax för maten.fint folk kommer sist heter de juh :p
Mat och bra sällskap. De kan juh inte bli bättre. Lite alkohol gör en bara bättre också-men fy fan för svenska favoriter. De var inga goa miner där :p hahhaha men vi skulle smaka alla för att se vilken som var godast men vet i fasiken tyckte alla var lika äckliga .hhaha
Sen var de glass och jordgubbar.har aldrig blvit så glad av att äta jordgubbar. för innan har man ätit de i flera veckor. men nu har man inte ätit de sen förra sommaren. GOTT GOTT GOTT..
Efter glassen fick vi för oss att spela kubb.Jag var med rebecka och emma kan säga att jag brukar vara klart sämst på de men i vårt lag var jag bäst. Jag räddade oss massor av gånger men  de är de väl ingen som vill veta igentligen :P
Killarna kom och de var goa kan jag säga. David var snygg som fan men kan jag säga.sen var där någon som flirtade med sg markus tror jag han hette . Från början var de massa hårdrocksmusik sen ville alla byta till svenska hits. så vi hittade en eva och adam skiva. Kunde verkligen alla låtarna så vi hade inga röster kvar sen . Men skoj var de.

Tack för en underbar dag Karolina!