bissie day ...

dagen till ära tog jag en sovmorgon och det var sjukt nice. sen upp och tittade på tv. HEm till gården is tha shit.behövde inte skotta idag så blev inne :P sen drog jag o pappa till banken så nu är man lite fattigare tycker annars man ska bli rik om man drar till banken .. Sen vidare till maxi i mallbystrand och var guide till pappa så nu e han stilig men hans kladkonto e slut för fem år framåt :P hem och titta på ung och bortskämd med min pappa han  brukar ananrs kalla mig lat men han sa:  - dessa e helt sjuka inte ens du e sån juh.
DE VÄRMDE :D
Sen lagade jag mat medan pappa hämtade mamma på jobbet karekottlett  och ros...GOTT. sen var de paradise o hotell oc sen sitta vid datorn till kl ja nu är den halv ett så vem vet :P fixat med hemsidan (pingisens) och lite aannt skit...

1 december idag och då far man vända till sista bladet på väggkalendern så nästa gång man gör de har man en ny :D och de gillas fett mkt :D För då är de nytt år. Så idag är de 24 dagar till julafton och alla julklappar är klara.
Idag börjar julkalendern med :D
de gillas för eric saade är med i den iår :D