knark knark knark

jag knarkar fullständigt..
jag kan inte få nog av det just nu.jag är helt desperat helgen igenom har gått till att droga alltså.
Det började i fredes då jag fick hem allt eller det mesta. de Andra snöade in med tiden.de blev bara fler och fler..soft kallar jag det.

Iallafall så ska jag förklara vad min drog är just nu.
Och jag pratar inte om droger just nu utan serier..Vampyrserier jag är helt beroende..lr vampyrer över lag kan inte släppa det alls.

det hela började juh med twilight serien när det gäller böckerna..jag älskar dom.
för er som inte vet handlar det om bella och edward som ska klara av sin kärlek till varandra trots varulvar,andra vampyrer med mera som står i vågen för den.Det hela komplicerar sig när jacob bellas bästa kompis får känslor för henne. Läs den serien alltså..efter det är ni fast.
GLÖM INTE ATT SE FILMERNA..
och titta lite extra på jacob(taylor lautner i andra filmen ) :D <3sedan började serien true blood med hela sveriges älskling alexander skarsgård i.
Serien alltså. Som börjar igen 3 mars så håll utkik.
HAndlar om en servitris som blir kär i en vampyr. De finns många vampyrer i byn..helt plötsligt är det något som hypnotiserar hela byn.så att de bli konstiga med vad är de?
och vem är igentligen sam som äger resturangen ?
Jag har sett tre säsonger..så nu får jag vänta länge de går inte ens på svensk tv :( snyft..
Så håller på med bäckerna nu :DSista serien som jag följer på tv nu är the vampire diaries. är de kärlek lr vad är de lixom.
handlar om en helt vanlig tjej som går i high school som blir kär i den nya mystiska killen. MEn vewm är han igentöigen och vem är det som dödar alla i byn ? är de djurattacker som alla säger?
sjukt underbar aserie går på torsdagar..men har redan swtt hela den säsongen så får vänta länge..l'ngtar tills böckerna kommer ut på svenska :Dså nu läser man en bok som heter vampyrens märke.handlar om en tjej som går highschool helt plöstsligt blir hon märkt  av en sökare...hennes värld blir upp o ner när hon måste lämna pojkvän o bästa vän för att börja på en vampyr skola. så följer man henne där.....
funderar starkt på att lägga mig i sängen och läsa ut den boken..den är så jäkla bra hyfsat barnslig men sjult bra..love it..började i fredes,..nu vill man ha tvåan med..väntar på att ha den i handen snart
nu vet ni vad jag e beroende av för tillfället :P

ni vet att ni älskar mig
marielle